A lisztet, a cukrot, a darált mogyorót, a kakaót, a fahéjt és a sütőport összekeverjük. A kávéport egy evőkanál langyos vízben feloldjuk és belekeverjük a vajjal és a tojással együtt.
A tésztát összegyúrjuk és fóliába csomagolva egy órán át hűtőben pihentetjük. Lisztezett felületen vékonyra kinyújtjuk és csillag, vagy más karácsonyi kiszúróval kiszaggatjuk a tésztát.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokos sütőben nagyjából 15 perc alatt megsütjük.
A fél dl vízben feloldjuk a porcukrot, a megsült tésztákat megkenjük vele és megszórjuk a cukorral, már tálalhatjuk is.
Megjegyzés
Finom omlós süti. Sütidobozban akár 1-2 hétig tartható ha el nem fogy addig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.