Egy tálban összekeverjük a kétfajta darált húst. Hozzáadjuk a tejszínt és az egyik tojást. Sózzuk és borsozzuk, majd hozzákeverjük a majoránnát és a mustárt is. Az egészet jól összedolgozzuk. Megmossuk a paprikát, eltávolítjuk a csumáját, majd apróra kockázzuk. A póréhagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, a pórét felkarikázzuk, a fokhagymát összezúzzuk. Az előkészített zöldségeket és a tormát a húsos masszához adjuk, majd újra összekeverjük.
A panírozáshoz a tojást felverjük a tejjel és a sóval. Apró gombócokat készítünk a darált húsból, és bepanírozzuk: először megforgatjuk őket a lisztben, majd a tojásban, végül a zsemlemorzsában.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és aranybarnára sütjük benne a húspogácsákat. Papírszalvétán leitatjuk róluk a fölösleges zsiradékot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.