Egy tálban összekeverjük a kétfajta darált húst. Hozzáadjuk a tejszínt és az egyik tojást. Sózzuk és borsozzuk, majd hozzákeverjük a majoránnát és a mustárt is. Az egészet jól összedolgozzuk. Megmossuk a paprikát, eltávolítjuk a csumáját, majd apróra kockázzuk. A póréhagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, a pórét felkarikázzuk, a fokhagymát összezúzzuk. Az előkészített zöldségeket és a tormát a húsos masszához adjuk, majd újra összekeverjük.
A panírozáshoz a tojást felverjük a tejjel és a sóval. Apró gombócokat készítünk a darált húsból, és bepanírozzuk: először megforgatjuk őket a lisztben, majd a tojásban, végül a zsemlemorzsában.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és aranybarnára sütjük benne a húspogácsákat. Papírszalvétán leitatjuk róluk a fölösleges zsiradékot.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.