A fehércsokoládés brownie-golyók elkészítéséhez a maradék brownie-t összemorzsoljuk és eldolgozzuk a mascarponéval, majd hűtőbe tesszük 1-2 órára. Ezután diónyi golyókat formázunk a masszából.
Vízgőz felett felolvasztjuk a fehér csokoládét, és összekeverjük a kókuszzsírral, majd belemártogatjuk a golyókat.
Hűtőbe tesszük, amíg kicsit megszilárdul a csokoládé, majd újra mártogatjuk, és a hűtőbe tesszük 1-2 órára.
Megjegyzés
(Mindegyikbe szúrjunk egy fogvájót, és így mártogassuk meg az olvasztott csokoládéban, majd egyenként szúrjuk őket egy darab polifoamba vagy szivacsba, így nem ragad a csokoládé a papírhoz szilárdulás közben.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.