A céklát megpucoljuk, majd lereszeljük és a levéből elveszünk 2-3 evőkanállal, majd kb. 8 perc alatt puhára pároljuk.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és egy 20x20 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A vajat és a csokoládét gőz felett összeolvasztjuk, majd hozzákeverjük a tojást, a vaníliát, a kihűlt céklát és a száraz hozzávalókat: a barna cukrot, a kakaóport, a lisztet és a sót. A masszából elveszünk 5 evőkanállal, a többit a tepsibe simítjuk.
A krémsajtot simára keverjük a tojással és a porcukorral, ezután rásimítjuk a kakaós masszára. A félretett csokis masszából kisebb halmokat rakunk a tetejére, meglocsoljuk a céklalével és egy villával cirmosra keverjük. Kb. 20-25 perc alatt megsütjük, majd a tepsiben hagyjuk kihűlni és felkockázva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.