A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A mézet és vajat felolvasztjuk és folyamatos kevergetés mellett megpirítjuk őket - ez az ízvilág adja a financier alapját. Ne karamellizáljuk, ha arany színt kap, akkor levesszük a tűről. (Nem tudod elrontani akkor sem, ha nem barnítod meg eléggé, sőt akkor sincs baj, ha kicsit jobban elszíneződik. Csak más-más ízvilágot kapsz.)
A lisztet, a sót, a porcukrot és az őrölt mandulát összekeverjük. A tojásfehérjét habbá verjük (tejföl sűrűségűre). Az olvasztott, még meleg vajat a fehérjehabhoz keverjük. Végül hozzáadjuk a lisztes keveréket, átkeverjük, és habzsákba töltjük.
A formákat megtöltjük a masszával, és a tetejükre málnát, csokoládé darabokat és mandulát szórunk. Előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük. Ha megsült, hagyjuk kihűlni, majd kiszedjük őket a formákból.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.