A tojásokat kettéválasztjuk. A tojás sárgáját habosra keverjük a kétféle cukorral és a puha vajjal. A fügék húsát kisebb darabokra vágjuk, és a tojásos keverékhez adjuk. Belekeverjük a lisztet, és az egészet a kemény habbá vert tojásfehérjékkel lazítjuk.
A masszát 4 db vajjal kikent, liszttel behintett porcelán formába szedjük, és 180 fokos sütőben 20-30 perc alatt készre sütjük. (Akkor jó, ha még ruganyos, de már átsült a tészta.) Végül néhány gerezd fügével és a levendula virágával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.