A répát, a petrezselyemgyökeret, a karalábét, és a zellergumót megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk. A konyhakész fürjek belsőségeit eltávolítjuk a hasüregből, félretesszük.
Lábasban kevés olajon megpároljuk az aprított zöldségeket, beletesszük a fürjeket, felöntjük annyi hideg vízzel, hogy ellepje, sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a gyömbért, a kakukkfüvet, és a sáfrányt. Alacsony hőfokon főzzük a hús teljes puhulásáig.
A fürjeket kiszedjük, a levét leszűrjük. Külön főzzük meg a belsőségeket. Gazdagíthatjuk fürjtojással, turbolyás tésztával. Zöldségfélékkel, hússal és petrezselymzölddel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.