Az újhagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk és felforrósított olajon megfonnyasszuk, majd hagyjuk hűlni. A zsemlét langyos vízbe áztatjuk.
A darált húst tálba tesszük, összedolgozzuk a kihűlt hagymakeverékkel és a kinyomkodott zsemlével. Sózzuk, borsozzuk, őrölt pirospaprikával és a majoránnával ízesítjük.
A masszából 8 db lapos húspogácsát formázunk. A felső részükbe kis mélyedést nyomunk. Ezután meghempergetjük mindet a zsemlemorzsában. A fasírtokat kis adagokban aranyszínűre sütjük felforrósított olajban.
A fasírtmélyedésbe 1-1 szelet sajtot teszünk, majd mindegyikbe 1-1 db fürjtojást ütünk. Forró grillbe, sütőbe toljuk, és addig sütjük, amíg a tojásfehérje megszilárdul, de a sárgája még folyós marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.