A tojásokat sós vízben keményre főzzük, majd hideg vízben megpucoljuk, és hagyjuk kihűlni. Egy serpenyőt felhevítünk, és a felkockázott bacont 3-4 perc alatt ropogósra sütjük benne.
A tojásokat hosszában elfelezzük, a sárgájukat kiszedjük, és egy nagyobb keverőtálba tesszük. A fehérjét félretesszük. A sárgákat villával összetörjük, és hozzákeverjük a mustárt és a finomra aprított petrezselyemzöldet, snidlinget és újhagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a bacon kisült zsírját, és alaposan összekeverjük.
A tölteléket egy habzsák vagy kiskanál segítségével visszahalmozzuk a főtt tojásfehérjékbe, megszórjuk a sült baconnel, és pirítóssal vagy friss bagettel fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.