A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk.
A szobahőmérsékletű vajat a reszelt sajttal alaposan összedolgozzuk. Hozzáadunk egy kevés sót, borsot és aprított petrezselyemzöldet.
A hússzeletek egyik oldalára kenjük a vajas tölteléket, ráteszünk 1-1 szelet sonkát és néhány karikára vágott főtt tojás. Beborítjuk a hús másik oldalával, és hústűvel rögzítjük, hogy ne folyjon ki a töltelék.
A szokásos módon bepanírozzuk a húst: lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd forró olajban, fedő alatt kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.