A sárga piskótához a tojásokat a cukorral habosra keverjük, apránként hozzáadjuk az étolajat és a vizet. A sütőport, a kakaóport és a lisztet elkeverjük, majd egy fakanállal óvatosan a tojásos-cukros keverékbe forgatjuk.
Egy 23×34 cm-es tepsit kibéleljük sütőpapírral,a masszát bele öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 alatt megsütjük.
A kakaós piskótát ugyanígy készítjük, csak a masszából két vékony lapot sütünk.
A kihűlt piskótát betöltjük: alul lesz az egyik kakaós lap, majd megkenjük a rummal elkevert tejjel, majd keményre vert tejszínhab 1/3-ával.
A gesztenyemassza kb.1/3-át a reszelő durvább részén reszelünk a habra, majd rátesszük a sárga piskótát. Újabb adag tejszín következik, majd a gesztenye másik harmada, és a rétegeket befedjük a 2. kakaós lappal, amit szintén megkenünk a rumos tejjel.
A maradék tejszínhabbal bevonjuk a tetejét és az oldalát, és ráreszeljük a gesztenyét. A csokoládét megolvasztjuk, és megspricceljük vele a süteményt. Az oldalára csoki lapocskákat szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.