A gnocchihoz a burgonyát pürésítjük, liszttel, tojással eldolgozzuk, majd sóval, borssal és zöld fűszerekkel ízesítjük. A tésztából 1,5 cm átmérőjű hengert formázunk, és 1,5 cm-es darabokat vágunk le. Golyókat sodrunk belőle, majd villával kicsit lenyomkodjuk. Forró sós vízben kifőzzük.
A paradicsom-ricottás szószhoz a paradicsomokat felnegyedeljük, majd apró kockákra vágjuk. Serpenyőben az olajat felforrósítjuk, a paradicsomokat ebben lesütjük, sóval, borssal ízesítjük. A bazsalikomot vékony csíkokra vágjuk.
A gnocchit a paradicsomhoz adjuk a serpenyőben, közvetlenül tálalás előtt hozzáadjuk a ricottát és a bazsalikomot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.