Felhevítjük az olajat, és kevergetve fehéredésig pirítjuk rajta a darált húst. Sózzuk, borsozzuk , és hozzáadjuk a megtisztított, felkarikázott, majd gyűrűire bontott pórét. Meghintjük liszttel, és 1-2 percig pirítjuk. Ezután kis adagokban, állandó kevergetés mellett hozzáöntjük a tejet a tejszínnel együtt, és közepes lángon 5 percig főzzük, végül beleforgatjuk a lereszelt sajt felét.
Felforrósítjuk a vajat, és kb. 5 percig pirítjuk rajta gnocchit, majd összeforgatjuk a húsos raguval. A maradék sajttal, és a finomra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.