Kifőzzük a tésztát forrásban lévo sós vízben a csomagoláson olvasha útmutató szerint. Ezután leszűrjük, majd lecsepegtetjük.
A húst megmossuk, felkockázzuk. A vöröshagymát és a gyömbért meghámozzuk, a csilit megmossuk, kimagozzuk, majd finomra vágjuk mindet.
Felforrósítjuk az olajat, a húskockákat pedig néhány percig pirítjuk rajta. Hozzáadjuk a gyömbért, a vöröshagymát és a csilit, aztán az egészet pirítsuk-pároljuk puhára. Sózzuk és borsozzuk, curryvel ízesítjük.
Felöntjük a fűszeres húst a főzőtejszínnel. Felforraljuk, hozzáadjuk a megtisztított, felkarikázott pórét, és pár percig főzzük. Végül a mártásba forgatjuk a kifőtt tésztát is, majd petrezselyemmel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.