A bacont megpirítjuk, közben apróra kockázzuk a hagymát, majd a zsírjára sült baconhöz adjuk, és együtt pirítjuk tovább. Ha a hagyma üveges és picit megbarnult már, rádobjuk a megtisztított, bő vízben megmosott, felszeletelt gombát is. A laska kemény szárát nem vágjuk bele. A gombákat puhulásig pároljuk (kb. 5 percig). Megborsozzuk, megsózzuk ízlés szerint.
Amikor a gomba puha, behabarjuk 1 evőkanál liszttel, felöntjük a tejszínnel és 2 dl vízzel. 5 percig forraljuk. A végén keverhetünk hozzá apróra vágott petrezselymet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.