A csirkemellet csíkokra vágjuk, a vöröshagymát felkockázzuk. Olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a húst, és lepirítjuk. Félrehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával és felöntjük egy kevés vízzel.
Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk majoránnával. Ezután fedő alatt pároljuk. Ha félig megpuhult, beleöntünk a leszűrt gombát, és tovább főzzük.
Miután megfőtt, hozzáadjuk a liszttel és 1 dl vízzel elkevert tejfölt. Nokedlivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.