Egy grillserpenyőt felforrósítunk, meglocsoljuk olajjal, és a szobahőmérsékletű struccsteaket oldalanként 4 percig sütjük. Megsózzuk, -borsozzuk, és hozzáadjuk a vajat. Végül 10 percig, alufóliával letakarva pihentetjük a húst.
Amíg a hús pihen, megtisztítjuk a zöldségeket, karikára és hasábokra vágjuk, majd kevés vajon fogkeményre pároljuk azokat. Megsózzuk és megborsozzuk.
A joghurtba belekeverjük a mustárt, a préselt fokhagymát, a felaprított kapor felét és egy csipet sót. Jól kikeverjük, majd a tetejét meghintjük a kapor másik felével.
A pihentetett húst csíkokra vágjuk, majd egy tálban összekeverjük a párolt zöldségekkel, és megszórjuk a bazsalikommal. A fűszeres joghurttal kínáljuk.
Megjegyzés
Egy különleges hússaláta fantasztikus új ízvilággal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.