A megtisztított, felaprított vöröshagymát az olajon üvegesre pároljuk. Levesszük a tűzről, az őrölt pirospaprikával megszórjuk, alaposan átkeverjük, visszatesszük a tűzre, és a felkockázott paradicsommal és paprikával összefőzzük. Sózzuk, borsozzuk, fűszerköménnyel ízesítjük, majd a felkockázott sertéslapockát is hozzáadjuk. 1 dl vízzel felöntjük, és fedő alatt 1 órát főzzük, néha-néha átkeverjük. 1 óra után, ha a hús megpuhult, a levest 1,5-2 l vízzel felöntjük, és megvárjuk, hogy elkezdjen forrni.
Ekkor a megtisztított, kockákra vágott burgonyát, a felkarikázott sárgarépát és petrezselyemgyökeret hozzáadjuk, majd addig főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak.
A csipetkéhez a hozzávalókból rugalmas tésztát gyúrunk (a tojás nagyságától függően változhata liszt mennyisége, ebben az esetben egy keményebb tésztára van szükségünk), majd apródarabokat csipkedünk belőle, golyókká formázzuk, és a leveshez adjuk. Pár percig főzzük, majda levest forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.