A tésztát sós vízben kifőzzük a csomagoláson feltüntettt ajánlás szerint. Majd lecsöpögtetjük.
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét külön tálban habbá verjük.
A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, a reszelt citromhéjjal, a túróval, a tejföllel, az olvasztott vajjal, és az őszibarackkockákkal.
A felvert tojáshabot óvatosan beleforgatjuk az alapkrémbe.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe rakjuk a főtt tésztát, majd ráöntjük a túrós krémet. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. Kockákra vágva kínáljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a túrós-barackos rakott tészta
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.