Az eper felét pürésítjük 0,1 dl vízzel és a citromlével. Akkor jó, ha olyan sűrűségű, mint egy hígabb mártás. A maradék gyümölcsöt felszeleteljük.
A mascarponét elkeverjük az áttört ricottával, a cukorral és a vaníliás cukorral. A habtejszíntkemény habbá verjük a porcukorral és a habfixálóval. Végül óvatosan beleforgatjuk a krémet.
Minden piskótát egyenkéntbelemártunk az eperpürébe, majd egy mélyebb tálbatesszük őket egymás mellé. Elosztjuk rajta a habot, majd megszórjuk a szeletelt eperrel. Ismét egy sor piskóta, majd hab következik, és így tovább. Fontos, hogy habbal fejezzük be a sort. A tiramisut szeletelt eperrel díszítjük, és fogyasztás előtt néhány órára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.