A tejszínt kemény habbá verjük. Ezután elkészítjük a krémet: a vajat, a porcukrot, a tojássárgáját, a darált diót jól kikavarjuk, majd óvatosan hozzákeverjük a tejszínhab felét.
A babapiskótákat tejbe mártjuk, és egy üvegtál aljára lerakunk egy réteget, majd krémet teszünk rá. Ezt addig ismételjük (egy sor piskóta, egy sor krém), amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére krémet teszünk, melyet elsimítunk.
Minimum 5 órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. A megmaradt tejszínhabot habzsákba töltjük és hűtőszekrénybe tesszük. Tálaláskor a tejszínhabbal kidíszítjük a sütemény tetejét, végül megszórjuk a reszelt csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.