A hagymát, a paradicsomot, a paprikát apró, a harcsát nagyobb kockára vágjuk.
Az olajat felhevítjük, majd rádobjuk a felaprított hagymát, sózzuk és megdinszteljük, majd hozzáadjuk a paradicsomot, és a paprikát és együtt tovább pároljuk. Ha megpuhult lehúzzuk a tűzről és rászórjuk a pirospaprikát, jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a darabolt harcsát. Visszatesszük a tűzre és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön készre főzzük, de a halat nem főzzük szét.
A tejfölt és a tejszínt elkeverjük a keményítővel, és a harcsapaprikásra öntjük, és összeforraljuk.
A gombóchoz a túrót villával össztörjük, sózzuk, majd hozzáadjuk a két tojást, és a búzadarát, és a felaprított kaprot, jól összedolgozzuk. A gombócokat forrásba lévő vízben kifőzzük. Ha feljön a víz tetejére akkor kiszedjük, mert akkor már megfőtt a túrógombóc.Tálalásnál a gombócokat meghintjük friss kaporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.