A tésztát bő, sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A tarját apró kockára vágjuk. A tejszínt egy tálban felmelegítjük, majd belenyomjuk a sajtkrémet. Ha az is felolvadt, a tésztával és a tarjával összekeverjük.
A füstölt sajtot, valamint a trappista sajt felét belereszeljük, meghintjük egy kevés sóval és alaposan átforgatjuk. Egy közepes hőálló tálba vagy tepsibe öntjük. Megszórjuk a maradék reszelt sajttal.
180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük, hogy a sajt szép barnára piruljon a tetején. Melegen, azonnal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.