A dinnyét megtisztítjuk és felkockázzuk. Összeturmixoljuk a porcukorral és a citrom kifacsart levével. A 2 zselatinlapot kevés hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. Végül feloldjuk a kissé felmelegített borban. A dinnyepüréhez keverjük, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük a levest.
A citromhabhoz lereszeljük a citrom héját, a levét kifacsarjuk. Mindkettőt összekeverjük a tejjel és a porcukorral. Óvatos mozdulatokkal hozzáforgatjuk a csipet sóval kemény habbá vert tejszínt és a vízbe áztatott, kinyomkodott zselatint. Két evőkanál segítségével habgaluskákat szaggatunk a hideg levesbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.