Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk. A liszteket összevegyítjük a sóval és a borssal, majd elmorzsoljuk benne a margarint és a juhtúrót. Azután hozzáadjuk a felfutott élesztőt, a tojást és annyi tejfölt, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Összegyúrjuk, és folpackba csomagolva a hűtőbe tesszük legalább 3 órára vagy egy éjszakára.
A tésztát lisztes felületen kb. ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, éles késsel berácsozzuk, és 3 cm-es átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A pogácsákat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, a tetejét megkenjük az enyhén felvert tojással, és 30 percig pihentetjük. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.