Héjában puhára főzzük a burgonyát. Leszűrjük, majd meghámozzuk. Lereszeljük egy tálba, és 2 evőkanálnyit félreteszünk belőle. Hozzáadjunk a reszelt burgonyához a juhtúrót és az olvasztott vajat. Megborsozzuk, majd belekeverjük a finomra vágott snidlinget.
Egy tálba tesszük a lisztet, a tojást és a vizet, majd megsózzuk a masszát. Összedolgozzuk, hozzáadjuk a félretett reszelt burgonyát, majd lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát 1 mm vastagságúra.
Kiszaggatunk belőle 8 cm átmerőjű köröket, majd mindre juhtúrós burgonyát halmozunk. Félbehajtjuk a töltött tésztákat, a széleket lenyomkodjuk villával.
Forrásban lévő, sós vízbe tesszük, és az újraforrástól számítva 8–10 percig főzzük. Szűrőkanállal kiemeljük a töltött tésztákat, majd megforgatjuk mindet egy kevés felforrósított olajon. Meghintjük az egészet felkockázott, megpirított baconnel és üvegesre pirított hagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.