A bacont felaprítjuk, kevés olajon megpirítjuk,majd kivesszük aserpenyőből. A visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk a fokhagymát és a felaprított snidlinget.
Közben a tésztát a csomagoláson lévő utasítás szerint sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A túrót kikeverjük a tejföllel, borsozzuk, hozzákeverjük a bacont (egy keveset hagyunk a tetejére) és a fokhagymás snidlinget.
A tésztát kiolajozott tűzálló tálba öntjük, a félretett bacont a tetejére szórjuk, és előmelegített, 200 fokos sütőben, kb. 15 perc alatt átsütjük.
Tálalásnál tejfölt kínálunk hozzá, és aprított snidlinggel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.