Az omlós tésztához morzsoljuk el a vajat a liszttel, majd dolgozzuk simára a többi hozzávalóval és 2 ek jeges vízzel. Tegyük a hűtőbe egy órára. A csokikrémhez forraljuk fel a tejszínt, öntsük a feldarabolt csokoládéra, majd tegyük félre.
A kávékrémhez oldjuk fel a kávéport 2 ek forralt vízben. A tejet melegítsük meg a cukor felével, és tegyük félre. A cukor másik felét keverjük habosra a tojások sárgájával, majd szitáljuk hozzá a lisztet. Vékony sugárban, folytonos kevergetés mellett öntsük hozzá a meleg tejet, majd a tűzre visszatéve sűrítsük be a keveréket. Hagyjuk kissé kihűlni, majd óvatosan forgassuk hozzá a kemény habbá vert tejszínt.
A tésztát nyújtsuk ki lisztezett felületen, vágjuk 20 részre, és simítsuk a tésztadarabokat kosárkaformákba. Az aljukat szurkáljuk meg villával. Süssük 180 fokos sütőben 15 percig. Hagyjuk kihűlni, majd kanalazzunk mindegyikbe 1 tk csokikrémet. Erre 2 tk kávékrém kerüljön. A tetejüket szórjuk meg a 1-1 tk porcukorral. Tálalás előtt karamellizáló pisztollyal pirítsuk meg a tetejüket, vagy tegyük forró grillbe néhány percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.