A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy sütőlapon vagy tepsi hátlapján 3 lapot sütünk belőle, amiből egyet még melegen összemorzsolunk. Ezután 2 dl tejben elkeverjük a vaníliát és a rumot, majd ezzel lelocsoljuk az összemorzsolt linzertésztát, aztán hozzákeverjük a baracklekvárt is.
A vajat habosra keverjük a porcukorral és a kakaóval. A tésztás és a vajas keveréket egyneművé keverjük, és megtöltjük vele a süteményt.
4 tojásfehérjéből egy csipetnyi sóval kemény habot verünk, aztán apránként hozzáverjük a porcukrot is. Ha már jó kemény a hab, gőz fölött tovább verjük addig, amíg a hab szinte megfő a tálban. Ez nagyjából 20 percet jelent. Rásimítjuk a süti tetejére a kemény habot, majd torta spaklival elegyengetjük a tetejét. Másnap a legfinomabb, addigra a linzer kissé megpuhul, vizes késsel szépen szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.