A habhoz a felaprított csokit vízfürdőben felolvasztjuk, majd hűlni hagyjuk. Az instant kávét 2 ek forró vízben feloldjuk, elkeverjük a likőrrel, és hűlni hagyjuk. A tojásfehérjét 1 csipet sóval felverjük, majd beleszórjuk a cukrot, és további 1 percig verjük. A tejszínt is habbá verjük.
A tojáshabot spatulával a tejszínhabba forgatjuk. A masszát habverővel az olvasztott csokihoz keverjük, és közben hozzáadjuk a likőrös kávét. Szétosztjuk 6 db 2,5 dl-es formába, és a hűtőbe tesszük éjszakára vagy legalább 5 órára.
A karamellszószhoz egy kb. 20 cm-es edényben a tejszínt, a vajat, a cukrot és a kész öntetet kevergetve felforraljuk, majd 4-5 percig főzzük. Közben többször megkeverjük. Végül áttöltjük egy tálba, belekeverjük a narancslét, és hűlni hagyjuk. Röviddel tálalás előtt a csokihabra csorgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.