10 dkg étcsokoládét darabokra tördeljük. Forró vízfürdőben vagy gőz fölött felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a vajat, és beledolgozzuk a porcukorral elkevert kakaóport. Addig kevergetjük, míg a cukor fel nem oldódik. Ekkor hozzákeverjük a tojássárgáját, majd a tejszínből vert kemény habot és a likőrt.
Egy lapos, négyszögletes formát kibélelünk alufóliával. Belesimítjuk a csokoládémasszát, és éjszakára a hűtőbe állítjuk.
Másnap óvatosan kivesszük a megszilárdult masszát a formából, apró kockákra vágjuk, és pár percre a mélyhűtőbe tesszük. Közben felolvasztjuk a csokoládét, bevonjuk vele a lehűtött pralinékat, majd megforgatjuk őket a tortadarában.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.