A keksztekercs elkészítéséhez egy nagy tálban összegyúrjuk a darált kekszet, a darált diót, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a kávét és egy kevés rumaromát. Ízesíthetjük sárgabaracklekvárral és ha kemény a tészta, lazíthatjuk egy kevés tejjel.
A tésztát ezután kókuszreszelékkel megszórt zsírpapíron kinyújtjuk.
A töltelékhez a vajat a porcukorral kézi robotgéppel habosra keverjük, majd egyenletesen a tésztára kenjük, végül szorosan feltekerjük. Néhány órára a hűtőbe tesszük, majd felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.