A megtisztított kelbimbót szeleteljük vékony karikákra, majd főzzük félpuhára forrásban lévő, sós vízben. Szűrjük le és tegyük félre.
A megtisztított zöldséget vágjuk vékony szeletekre, majd pirítsuk meg mindet a felforrósított vajon 5 percig. Keverjük hozzá a finomra vágott hagymát, és a megtisztított, felkockázott gesztenyét. Pirítsuk együtt 2 percig, forgassuk hozzá a zúzott fokhagymát, és pirítsuk további 1 percig. Sózzuk és borsozzuk meg, fűszerezzük a kakukkfű lecsipkedett leveleivel.
Engedjük fel a tejjel és 4 dl hideg vízzel. Forraljuk fel, főzzük 5 percig, majd adjuk hozzá a kelbimbót. Ismételten sózzuk és borsozzuk meg, majd a finomra vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.