A húst megtisztítjuk, és fél órára felrakjuk főni. Közben a túrót összekeverjük a felaprított kaporral és a lereszelt fokhagymával, majd megsózzuk, megborsozzuk. A tojásokat keményre főzzük.
A tészához összekeverjük a lisztet, a cukrot, a sót, a borsot, a kaprot, a langyos tejet és az élesztőport. Fél órára meleg helyre tesszük, és hagyjuk megdagadni. Amikor megkelt, megszórjuk az olívabogyóval.
A húst félbevágjuk, elosztjuk rajta a túrós krémet, a félbevágott főtt tojásokat, az olívabogyót, és a lereszelt sajtot. Az egészet a kinyújtott kelt tésztába csomagoljuk.
A tojást összekeverjük a pépesített fokhagymával és az olajjal, majd rákenjük a tésztára. Az egészet megszórjuk a köménnyel, és a 180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.