A meggyes kevert süti elkészítéséhez a lisztet tálba szitáljuk, elkeverjük benne a sütőport.
A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgákat jól kikeverjük a cukorral, hozzáöntjük a tejet és az olajat is. A tojásfehérjéből kemény habot verünk.
A tojásos keverékhez adagonként adjuk hozzá a lisztet. Simára kerverjük. Végül a tojáshabot is adagolva adjuk hozzá. Figyeljünk, hogy ne törjük össze a habot. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük a süti masszát. Ekkor rászórjuk a lecsöpögtetett, kimagozott meggyet.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 30-35 percig sütjük. Tálalás előtt megszórhatjuk kevés porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.