A tojásfehérjéket a cukor felével keményre felverjük. A sárgákat a maradék cukorral alaposan kihabosítjuk. A lisztet elkeverjük a sütőporral.
A fehérjéhez hozzáadjuk a kihabosított sárgákat és a lisztet, majd óvatosan elkeverjük, hogy a habot ne törjük össze. A masszát egy sütőpapírral bélelt vagy kivajazott, lisztezett, közepes mérteű (kb 25*35 cm-es) tepsibe simítjuk és előmelegített, 180 fokos sütőben kb 30-35 perc alatt készre sütjük. Tűpróbát végezzünk! A piskótát hagyjuk a tepsibe kihűlni.
A kávét elkeverjük a rummal, majd a babapiskótákat belemártjuk és a piskótára rakjuk sorban, amit előtte megkentünk lekvárral.
A krémhez a margarint alaposan elkeverjük a tojás sárgákkal és a cukrokkal. (Ha nem bízunk a nyers tojásban a krémet tegyük gőzfürdő fölé és sűrítsük kissé be). Az elkészült krémet simítsuk a babapiskótára.
A habhoz a fehérjéket a cukorral gőzfürdő felett verjük kemény habbá, majd egyenletesen terítsük rá a sütemény tetejére. Díszítésként csokireszeléket szórhatunk rá. 1-2 óra múlva szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.