Először vízgőz fölött megolvasztom együtt a vajat és az étcsokoládét. (Sokféle étcsokit kipróbáltam már, de sütéshez legjobban a Party étcsokoládés tortabevonó vált be sütéshez, abból is a nagy táblás.) Csak néha kevertem meg, hogy gyorsabban olvadjon.
Míg a csoki olvad, addig összekeverem a száraz hozzávalókat, hogy egy homogén alapot kapjak. Figyeljünk oda, hogy a sütőpor is jól elkeveredjen, különben kellemetlen, sós meglepetéseket kaphatunk a sütiben.
A száraz alapanyagokhoz hozzáöntöm a megolvasztott csokit, majd egyenként elkeverem benne az egész tojásokat is!
Öntsük sütőpapírral bélelt tepsibe a csokis masszát, majd tegyük előmelegített (kb. 180 fok) sütőbe 10 percre. Ezután vegyük alacsonyabbra a hőfokot (kb. 165 fok), és még 5-6 percig süssük tovább. A browniet igazából csak a sütésnél lehet elrontani, így nagyon oda kell figyelni, hogy milyen állaga van, amikor rálesünk. Az a jó, ha az ujjunkkal megnyomkodva érezzük, hogy a teteje már keményebb, de belül még hígabb a krémes csoki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.