Először vízgőz fölött megolvasztom együtt a vajat és az étcsokoládét. (Sokféle étcsokit kipróbáltam már, de sütéshez legjobban a Party étcsokoládés tortabevonó vált be sütéshez, abból is a nagy táblás.) Csak néha kevertem meg, hogy gyorsabban olvadjon.
Míg a csoki olvad, addig összekeverem a száraz hozzávalókat, hogy egy homogén alapot kapjak. Figyeljünk oda, hogy a sütőpor is jól elkeveredjen, különben kellemetlen, sós meglepetéseket kaphatunk a sütiben.
A száraz alapanyagokhoz hozzáöntöm a megolvasztott csokit, majd egyenként elkeverem benne az egész tojásokat is!
Öntsük sütőpapírral bélelt tepsibe a csokis masszát, majd tegyük előmelegített (kb. 180 fok) sütőbe 10 percre. Ezután vegyük alacsonyabbra a hőfokot (kb. 165 fok), és még 5-6 percig süssük tovább. A browniet igazából csak a sütésnél lehet elrontani, így nagyon oda kell figyelni, hogy milyen állaga van, amikor rálesünk. Az a jó, ha az ujjunkkal megnyomkodva érezzük, hogy a teteje már keményebb, de belül még hígabb a krémes csoki.
2020.05.31.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.