A piskótához habosra keverjük a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, hozzáadjuk az étolajat, a sütőporral elkevert lisztet és a kakaót. A masszát beleöntjük a kikent sütőformába és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 17 percig sütjük.
A cukorsziruphoz 10 percig főzzük a vizet a cukorral. A még meleg piskótalapot félbevágjuk és leöntjük a lehűtött cukorsziruppal.
Elkészítjük a krémet: a tejből, pudingporból és cukorból kissé sűrűbb pudingot főzünk, és letakarva kihűtjük. Hűtés közben néhányszor megkeverjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lehűlt pudingot is, és sima krémmé keverjük. A krémet rákenjük a piskóta alsó részére, majd a felső piskótalappal betakarjuk.
A csokoládét felolvasztjuk egy kis margarinon, és bevonjuk vele a piskótát. Hűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.