Összekerjük a piskóta hozzávalóit, egyenletesen eloszlatjuk egy tepsiben, és előmelegített sütőben aranysárgára sütjük. Kihűtjük.
Ha kihűlt a piskóta, baracklekvárral megkenjük, majd rárakjuk a babapiskótákat, sűrűn egymás mellé. Ezután egy kenőtollat vagy ecsetet a rumba mártogatjuk, és egyenletesen megkenjük vele a piskótákat.
A vaníliás pudingot a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük a tejjel (a lényeg, hogy jó sűrű legyen). A margarint kikeverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinggal óvatosan kikeverjük. Ezt a pudingos krémet rákenjük a babapiskótára. A tejszínt kemény habbá verjük, és ezt is a piskóta tetejére simítjuk.
Megjegyzés
Mivel a babapiskótának is puhulnia kell, így érdemes előző este elkészíteni a süteményt. Szerintem sokkal finomabb másnap, és így az ízek is összeérnek.
Igazán nagyon finom és mutatós sütemény, akár ünnepre is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.