A tejből (vízből), a cukorból és a vajból szirupot főzünk, hozzáadjuk a csokit. Addig főzzük, amíg elkezd gyöngyözni, majd félretesszük hűlni.
Az őrölt kekszet összekeverjük a kakaóval, majd ha kihűlt, összekeverjük a sziruppal és félretesszük, amíg elkészítjük a krémet.
A vajat a cukorral habosra kavarjuk, majd beletesszük a kókuszreszeléket. Ezután két részre osztjuk a masszát és a krémet, két rudat készítünk. A masszát fóliára tesszük, kb. fél ujjnyira lapítjuk, majd rátesszük a krémet. Amennyire szorosan lehet, feltekerjük a fóliával, két végét benyomkodjuk, majd hűtőbe tesszük. Kb. 2-3 órát állni hagyjuk, végül kicsomagoljuk a fóliából, és kókuszreszelékben megforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.