A sütőt előmelegítjük 175 fokra és egy kisebb méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A kókuszreszeléket összekeverjük a sűrített tejjel, majd félretesszük. A tészta száraz hozzávalóit összekeverjük, belemorzsoljuk a hideg margarint, majd hozzákeverjük a felvert tojásokat és egyneművé gyúrjuk. A tésztát a tepsibe elegyengetjük, majd 6 percig sütjük. Kivesszük a sütőből, megkenjük a kókuszos töltelékkel, és visszatesszük a sütőbe kb. 20 percre, illetve amíg szépen megbarnul a teteje.
A krémhez vízgőz fölött megolvasztjuk a mogyoróvajat és a csokoládét, majd miután megsült a süti, rákenjük a kókuszos rétegre. Néhány órára vagy egy egész éjszakára hideg helyre vagy a hűtőbe tesszük, hogy a csokiréteg a tetején teljesen megdermedjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.