Egy fazékban felforraljuk a folyékony hozzávalókat, majd beledobjuk a mazsolát. Fűszerezzük kardamommal, őrölt fahéjjal, és fokozatosan beleszórjuk a hajdinát, majd a kókuszreszeléket. Közben kézi habverővel kevergetjük.
Megsózzuk, belefacsarjuk a fél citrom levét. Puhára főzzük, majd összeturmixoljuk (vagy botmixerrel pürésítjük). Poharakba töltjük, gyümölccsel díszítjük, és vízben feloldott zselatinnal átfényezzük. Alaposan behűtve fogyasztjuk.
Megjegyzés
Az ünnepek idején hajlamosak vagyunk teleenni magunkat a sok habos, édes sütivel. Ez egy visszafogottan édes, nagyon kókuszos, egészséges pohárdesszert. Bátran feltehető az ünnepi asztalra! Glutén-, tej-, tojás-, szója- és cukormentes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.