A csicsókát gondosan meghámozzuk, majd apró kockákra vágjuk. A forrásban lévő alaplébe tesszük a finomra vágott korianderrel együtt. Megsózzuk és megborsozzuk, majd puhára főzzük.
Kiterítjük a réteslapokat. Megtöltjük mindet a juhtúróval, majd szorosan feltekerjük. A töltött szivarkákat ropogósra sütjük a felforrósított olajban.
Ha a csicsóka megpuhult, a levest a tejszínnel és a felkockázott hideg vajjal dúsítjuk. Botmixerrel pürésítjük, majd leszűrjük. Forrón tálaljuk a ropogós szivarkával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.