A tejszínt összekeverjük a tojásokkal, a vaníliás cukorral, az őrölt fahéjjal és a citrom lereszelt héjával.
A bagettszeleteket egy-egy kisebb tűzálló tálba nyomkodjuk, és meglocsoljuk őket a tejszínes-tojásos keverékkel.
A körtéket meghámozzuk, félbevágjuk, és kimagozzuk. Hosszanti irányban bemetsszük a gyümölcsdarabokat, legyezőszerűen szétnyitjuk, majd meglocsoljuk a citrom kifacsart levével, és elrendezzük a tálkákban. A rakottasokat 200 fokra előmelegített sütő középső részében 20 percig sütjük.
A csokoládét gőz fölött (vagy mikróban) felolvasztjuk, és a rakottasokra locsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.