Simára keverjük a túrót, a tojást és a puha vajat. Beleszitáljuk az egy csipet sóval elvegyített lisztet. Alaposan összedolgozzuk, majd 10 percre a hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a körtéket meghámozzuk, a magházukat eltávolítjuk, a húsukat lereszeljük. Összekeverjük a vaníliás cukorral, a dióval és a pudingporral.
Enyhén lisztezett felületen a tésztát 3 mm vastag téglalappá kinyújtjuk, és 8 cm átmérőjű köröket kiszúrunk belőle. Mindegyikre 1-1 evőkanál körtés tölteléket halmozunk. Félbehajtjuk őket, a széleket gondosan összenyomkodjuk. Sütőtálcán elrendezzük őket, majd a 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt aranyszínűre sütjük.
A sodóhoz felforraljuk a tejszínt a vaníliás cukorral és a pudingporral. Hagyjuk kihűlni, azután hozzákeverjük a diót. A töltött párnácskákhoz kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.