A tojássárgákat a porcukorral és a vízzel kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. A masszát egy 24×38-as, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt világosra sütjük.
A krémhez a tejben csomómentesre keverjük a pudingport és a porcukrot, és lassú tűzön sűrűre főzzük, majd a tűzről levéve hozzákeverjüka diót, és kihűtjük. A vajat felhabosítjuk, összekeverjük a krémmel, majd a tésztára simítjuk.
Vízgőz felett keményre verjük a tojásfehérjét a porcukorral, és a krémre simítjuk, majd egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Egy zöldséghámozóval a csokoládéból forgácsokat készítünk, és a sütemény tetejére szórjuk. Felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.