Az élesztőt a meglangyosított tejbe morzsoljuk. Meghintjük a cukorral, majd hagyjuk felfutni a keveréket. Ezután egy nagyobb tálba öntjük, hozzáadjuk a lisztet, a kefirt, a felvert tojást, továbbá a sót, és robotgép gyúrópálcájával sima tésztává dolgozzuk. Folpakkal lefedve a hűtőbe tesszük, és 2 órán át kelesztjük.
A feltéthez a megtisztított gombafejeket felszeleteljük, és ½ ek felforrósított olívaolajon megpároljuk. Közben sózzuk és borsozzuk. A darabolt paradicsomot a levével együtt tálba tesszük, és némi sóval, borssal, a maradék olívaolajjal, a kakukkfűlevelekkel és a meghámozott, átnyomott fokhagymával ízesítjük, és sűrűre főzzük.
A tésztából lisztezett felületen golflabdanagyságú gombócokat formázunk, majd kinyújtjuk azokat kb. ½ cm vastag, tenyérnyi nagyságú körökké. A lángosokat bő, forró olajban aranybarnára sütjük, azután konyhai papírtörlőre szedjük őket, és lecsepegtetjük.
A paradicsommártást a lángosokra simítjuk, és elosztjuk rajtuk a párolt gombát, továbbá a felszeletelt mozzarellát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.