Száraz serpenyőben pirítsuk meg a szezámmagot. Mossuk meg a lazacot, itassuk fel róla a folyadékot, majd vágjuk 4 szeletre, és sózzuk, borsozzuk meg ízlés szerint.
Forgassuk meg először a lisztben, aztán a felvert tojásban, végül szórjuk meg a szezámmaggal. Süssük meg a felforrósított olajon, majd tegyük át tepsibe, és toljuk a 200 fokos sütőbe 10 percre.
Közben aprítsuk fel a tárkony leveleit, és olvasszuk fel a vajat. Gőz fölött, habverővel keverjük habosra a tojássárgájákat, a bort és az ecetet, majd lassan adagoljuk hozzá az olvasztott vajat, és kevergessük addig, amíg sűrű mártást nem kapunk.
Ízesítsük a tárkonnyal, a cukorral, a citromlével, valamint ízlés szerinti mennyiségű sóval, borssal és tabascóval. Tálaljuk a halat a mártással. Kínáljunk mellé főtt zöldségeket és burgonyapürét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.