A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját cukorral habosítjuk, a tojás fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját és a fehérjét óvatosan összekeverjük, majd a lisztet hozzászitáljuk. Előmelegített 170 fokos sütőbe sütjük.
A krémhez a májat a hagymával lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és megfőzzük. Az elkészült májat egy turmixgépbe majd összeturmixoljuk (krém állagúra). A végén hozzáadjuk a vajat, a Tokaji aszút és a tejszínt. Hűtőben tálalásig hűtjük.
A lekvárhoz a cukrot karamellizáljuk, a lilahagymát, a szilvát és a balzsamecetet feltesszük főni 15-20 percig.
A megpuhult szilvát szépen elrendezzük a tetején, cukrot hevítünk és cukorból mintát húzunk egy formaleválasztó spray-vel kezelt felületre. Ha kihűlt a cukor, feltesszük díszként a torta tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.