Egy tálban kevejük habosra a tojássárgáját a cukorral. Közben egy lábasba öntjük a tejet, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a vaníliarudat és a kikapart magját. Amikor a tej már langyos, vegyünk ki belőle 1-1,5 dl-t, keverjük a tojássárgájához. Amikor a tej felforrt, óvatosan összekeverjük, alacsony hőfokon folyamatos keverés mellett szósz állagúra főzzük.
A tojásfehérjéket keményre verjük a porcukorral, majd enyhén sós, forró, de nem lobogó vízben kifőzzük a gombócokat, majd lecsepegtetjük.
Egy tálba öntjük a vaníliaszószt, rátesszük a gombócokat, majd leöntjük a karamellává olvasztott cukorral, és megszórjuk aprított mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.